Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC speelt gelijk tegen Terrièˆrs

18-9

HGC kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Floor Bortslap. In de eerste helft liep het niet helemaal en moest HGC twee tegentreffers incasseren in slechts drie minuten tijd. Net na rust scoorde Laura Barden de gelijkmaker.

Jeugdinternational Isis van Loon maakte haar debuut in Dames 1. Zij speelt in MA1 en dit HGC team staat bovenaan in de Topklasse.

Er was genoeg tijd om de overwinning binnen te slepen. HGC ging op jacht naar de 3-2 en speelde goed de tweede helft, maar het lukte helaas niet in de afronding. Een sterk verdedigend spelend Terriers en weinig geluk in de afronding, zorgde ervoor dat HGC in Heiloo maar 1 punt wist binnen te slepen. Einduitslag 2-2

Volgende week Klein Zwitserland thuis. HCKZ staat bovenaan de ranglijst. De dames van HGC bereiden zich voor op een goede pot hockey en rekenen op veel publiek in deze streekderby.