Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Algemeen

HGC is zowel een TOP hockey club als een echte familieclub. 

Heren 1 HGC is met Amsterdam de enige club die vanaf de start van de Hoofdklasse in 1973 onafgebroken in die Hoofdklasse heeft gespeeld. Dames 1 HGC speelt, na acht jaar afwezig te zijn geweest, vanaf seizoen 2019-2020 ook weer in de Hoofdklasse. Ook hebben onze top jeugdteams de ambitie om zoveel mogelijk op landelijk- of districtsniveau goed mee te draaien. 

Naast TOP hockey, is HGC een echte familieclub, waarbij hockeyen vooral veel plezier en sportiviteit betekent. Voor alle kinderen tussen van 10 en 18 jaar die op een leuke en veilige manier willen leren hockeyen, ben je bij de HGC  helemaal aan het goede adres. Plezier met je teams, tijdens de wedstrijden, op de training en buiten het veld. Iedereen moet op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen.


Op deze site staan de wedstrijden, de vele evenementen, de trainingsschema’s en nog veel meer. Wist je dat deze site direct is gelinkt met onze HGC APP? Daarmee hopen we alle spelers en ouders op een makkelijke manier snel & goed te informeren.

 
 

HGC TV