Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

seniorenhockey op HGC

Senioren
HGC heeft een fantastische senioren en veteranen sectie met veel mogelijkheden waar iedere speler zich heel snel thuis voelt. Speel je al heel je leven of begin je pas net? Met 9 senioren en veteranen teams in de Hoofdklasse tot en met reserve 4e klasse biedt HGC iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau met veel plezier te hockeyen! En heb je de ambitie om zo hoog mogelijk te hockeyen? Laat het ons dan direct vanaf het begin weten zodat je bij het juiste selectieteam kan worden ingedeeld.

Veteranen
Als je wat ouder bent (dames 30+ en heren 35+) en liever met meer leeftijdsgenoten speelt dan kan je bij HGC altijd in een van de gezellige veteranen of veterinnen teams terecht! Wil je hier meer over weten? Laat ons dit weten en we brengen je met aanvoerders van de teams in contact.

Jong Senioren
Ben je tussen de 17 en 25 jaar en wil je bijvoorbeeld graag met een vrienden- of vriendinnenteam hockeyen tegen leeftijdsgenoten? Dan is de Jong Senioren competitie de perfecte uitkomst! Deze vrij nieuwe competitievorm heeft zijn succes bewezen en is een populair onder de jongeren. Gezellig een potje hockeyen met elkaar en daarna Heren of Dames 1 kijken met het team. Lijkt het je leuk om in een Jong Senioren team te spelen of misschien een Jong Senioren team zelf op te richten, laat het ons weten!

Trimhockey
Heb je vroeger hockey gespeeld of altijd al willen doen? Zie je jouw kinderen spelen en denk je: dat moet ik ook kunnen! Moet je wat aan je conditie doen of vind je het gewoon gezellig om met anderen te sporten en te borrelen, dan is trimhockey wellicht iets voor jou! Het Trimhockey gemengd team bestaat uit dames en heren en is meer vrijblijvend dan gewoon hockey maar zeker zo gezellig. Zie voor meer elders op de site, of mail naar [email protected].

Sevens
Binnenkort zullen we starten met een nieuwe competitievorm: Sevens. Hierbij spelen teams van 7 op een half veld korte wedstrijdjes tegen elkaar. Na afloop zal er voor de teams een heerlijke maaltijd worden bereid en is het tijd voor gezelligheid onder het genot van een drankje. Voor meer informatie, check onze Sevens website: 

Gezelligheid
En welk niveau je ook bij HGC speelt, gezelligheid verliezen we bij ons op de club nooit uit het oog! Vooral rond de wedstrijden van onze vaandelteams Heren 1 en Dames 1 is het altijd gezellig druk op de Roggewoning. De zondagen zullen ook komend jaar weer worden benut om mooie activiteiten en feestjes te organiseren.

Vragen
Heb je vragen over hockeyen in een senioren- of veteranenteam of wil je gewoon meer weten over senioren of veteranen en veterinnen bij HGC? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: [email protected].
 

Nieuws

23 oktober 2023
25 november 2022

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV