Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 Schaerweijde-HGC: 1 - 2 !

20-10 Zaterdag 15 oktober 2022

H1 Schaerweijde-HGC: 1 - 2

Het was behoorlijk druk deze zaterdag op het mooie sportcomplex van Schaerweijde. En gelukkig, er waren ook vele HGC-supporters. H1 HGC was op jacht naar punten. Om nou te zeggen dat het gemakkelijk ging nee. Was H1 HGC de bovenliggende partij? Zeer zeker, het duurde even voordat het einddoel 3 punten was binnengehaald. HGC rook kansen, creƫerde kansen, maar had toch even nodig om die te benutten. Het spel van de tegenstander door iedere HGC speler af te schermen is lastig, maar uiteindelijk loopt de tegenstander dan vaak in de eigen val en dat is wat hier ook gebeurde. In de tweede helft bleef HGC aandringen en hoewel het billenknijpen werd viel in de laatste minuut! de winnende treffer voor HGC 1-2. Een terechte uitslag, Met grote dank aan Maico Casella voor beide effectieve, mooie strafcorners!

Luister en kijk vooral op HGC TV ( aanklikbaar op de website) naar de diverse interviews met coach Bram Lomans, captain Seve van Ass en met de maker van het eerste 0-1, en ook van het winnende goal 1-2, Maico Casella.

Zij leggen het het beste uit.

We zijn met het team heel blij dat er nu gewoon gewonnen is en er 3 punten mee terug gingen naar Den Haag.

Kom allemaal aanmoedigen thuis komende zondag, het wordt mooi najaarsweer.

Zondag 22 oktober
14:45 u: Heren 1 HGC - Den Bosch

Een moeilijke en belangrijke wedstrijd. De punten zijn hard nodig. Laten we er wel voor zorgen dat we ook nu weer met veel blauw op HGC zijn! Het team stelt de aanwezigheid van HGC supporters enorm op prijs.

Topscorers HGC per 15 oktober:

min. 35: Maico Casella 0-1 (sc), min 60: 1-2 (sc)

Stand/ uitslagen/ programma:
H1 Amsterdam en Pinoké spelen inhaalwedstrijd op 27 okt a.s.

Programma:

(bron HOCKEY NL)

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 Schaerweijde - HGC  is een eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's meestal op verzoek van de spelers