Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Teamsponsoring HGC: HOE en WAT?

26-6

Met ingang van het seizoen 2016-2017 verandert HGC de regels ten aanzien van teamsponsoring. Het is nog nooit eenvoudig geweest om het team van uw zoon of dochter of uw eigen team te voorzien van HGC (hooded) sweaters, of trainingspakken. 


Zoals eerder aangekondigd is The Indian Maharadja met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe leverancier van wedstrijdkleding van HGC. In de gesprekken die tot dit besluit hebben geleid, hebben we zeer nadrukkelijk gesproken over een gevarieerde, kwalitatief hoogstaande, betaalbare en vooral goed verkrijgbare lijn van teamwear voor alle leden van HGC. 


Met de introductie van de nieuwe kledinglijn en de invoering van het nieuwe teamsponsoringbeleid verwachten we voor iedereen een win-win: voor de leden mooie en lekker zittende sweaters en pakken en voor de teamsponsors gemak en betaalbaarheid. En voor HGC? Uniformiteit en uitstraling zijn voor HGC van groot belang. Zo ook tevredenheid van onze partners: tevreden leveranciers en sponsoren bieden meer mogelijkheden, en zonder deze tevreden partners kan HGC, net als elke andere sportvereniging, niet bestaan.meer informatie: [email protected]


 

HGC TV