Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

2 x 3 punten voor Dames 1 en Heren 1!

31-10 De verwachting was dat het een mooie zondag op HGC zou worden, en onze vlaggenschepen hebben deze verwachting meer dan waargemaakt!

Het begon met Dames 1 die met een gelijkstand thee mochten drinken, maar de tweede helft zeer sterk uitspeelde en 3-1 op het scorebord zetten. Hiermee hebben ze zich 2 punten los kunnen weken van de nummer 2 Were Di. Klasse Dames!!

Kennelijk heeft Heren 1 naar deze wedstrijd staan kijken, want ook zij gingen met 1-1 de rust in. Dat ze tevens notitie namen van de sterke 2de helft van Dames 1 mag duidelijk zijn, want na rust hielt Almere de aanvalsgolven niet meer tegen en door 3 doelpunten in de 2de helft werd afgefloten met een 4-1 overwinning voor Heren 1. Door het gelijkspel van Kampong tegen Hurley staan onze mannen nu op een fraaie 4de plaats, op doelsaldo geen 3de. Hebben jullie Peillat overigens gemist deze wedstrijd? Wij niet, Tristan toont zich een volwaardig opvolger met 2 doelpunten uit 2 corners!

Volgende week moeten we een stukje rijden om de vaandelteams live te zien spelen, Heren 1 speelt uit tegen Amsterdam (weet u het nog, de 1-6 overwinning?... wij hopen...) en de Dames in Delft tegen Ring Pass.

Schrijf het weekeind daarop zeker en vast met een dikke marker in de agenda, dit belooft weer een echt HGC-weekeind te worden. Vanaf vroeg de blaashal opblazen (heb je je al opgegeven via [email protected]?), om 12.45 Dames 1 tegen Huizen, om 14.45 Heren 1 tegen Kampong en aansluitend een ouderwetse TD georganiseerd door H2.