Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC speelt topduel tegen Pinoké

3-10

Pinoké schoot uit de startblokken en had binnen twee minuten al vanuit een corner de 1-0 op het scorebord staan. Met hoog tempo en goed hockey ging HGC op zoek naar de gelijkmaker. Een assist van buiten de cirkel werd door Luna Fokke voor de goal mooi ingetikt. Na rust werd door beide teams het goede niveau vastgehouden en de vele counters en snelle aanvallen maakten het een mooie wedstrijd. In de 58e minuut wist Pinoké nog een fraai doelpunt te scoren. In de eindfase had HGC nog kansen op de gelijkmaker maar de eindstand bleef steken op 2-1. Tevreden over het spel kijkt het team alweer vooruit naar de thuiswedstrijd zondag a.s. tegen Weert.