Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Heren 1 Amsterdam wint van HGC: 0 - 2

27-3

25 maart 2017

H1 HGC - Amsterdam: 0 - 2

Het was mooi weer. Er was veel publiek om Heren 1 HGC aan te moedigen toen zij Amsterdam ontvingen. Amsterdam staat 3e op dit moment en is een zware tegenstander voor het nog altijd niet op volle sterkte opererende H1 HGC. Gelukkig was Nick Budgeon weer in actie en ook Koen Bakhuis was weer te zien op het veld.

Na 8 minuten stond het 0 - 1, maar na 15 minuten was het helaas al 0 - 2. Amsterdam nam en had het initiatief, hoewel HGC prima in de wedstrijd zat. De 2e helft was HGC zeker de gelijke van Amsterdam, maar, hoewel er regelmatig grote kansen waren in de cirkel, kwam H1 HGC niet tot scoren. Ook de drie strafcorners die HGC mocht nemen passeerden de doelman van Amsterdam niet.

Al met al een mooie wedstrijd voor het publiek, maar het leverde de thuisploeg geen punten op.

Er was wel de grote steun van de Mini's van de Week, deze keer uit het belangrijke elftal JE3 . Het waren Andries Wever en Max Verweij. Op de foto's zijn zij te zien met hun helden van Heren 1 HGC

op de foto met Lucas Martínez en Steijn van Heijningen

Op vrijdagavond 30 maart om 20:30 uur is de inhaalwedstrijd UIT bij Tilburg.

Ja het is Paasweekend, het is best ver, maar des te meer wordt het gewaardeerd als je ter plekke HGC komt aanmoedigen. De punten moeten nu echt gepakt worden daar.

30 maart om 20:30 uur UIT: H1 Tilburg - HGC

Topscorers

er werd helaas niet gescoord op 25 maart

Stand per 18 maart, (waarin aantal clubs door afgelastingen een ronde achter lopen)

bron www HOCKEY NL

Voor de Ziggo videosamenvatting  KLIK HIEROP

Voor een Google fotoalbum van de wedstrijd H1 HGC-Amsterdam 25 maart 2018:  KLIK HIEROP