Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC maakt vliegende start in de nieuwe promotiepoule

13-9

De wedstrijd was nog maar 1 minuut bezig en Luna Fokke scoorde vanaf de kop cirkel de 1-0 voor HGC. Heerlijk zo’n begin van de eerste competitiewedstrijd.

Het was te zien dat de speelsters er klaar voor zijn en er iets moois van gaan maken dit seizoen. Het team is bijna onveranderd; Zoë Hessels en Isabella Fois zijn uit de eigen jeugd doorgestroomd en Laura Barden is een aanvallende versterking uit Australië.

Het spel was aanvallend en het tempo lag hoog. Hier en daar nog wat slordig maar in grote lijnen zag het er goed uit. Rotterdam scoorde al snel de 1-1 en kwam zelfs op 1-2 voorsprong. Net voor rust maakte Floor Borstlap de 2-2. Na rust speelde HGC met meer overtuiging en wist het de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het was Laura Barden die de 3-2 maakte en net voor het eindsignaal zorgde Nicole voor de kers op de taart: 4-2.

Volgende week Terriërs uit; vol goede moed naar Heiloo.